ȘI MUSULMANII ÎL GĂSESC PE MESIA!

Milioane de musulmani din întreaga lume își predau viața lui Isus Hristos, și în multe cazuri datorită viselor, viziunilor și a altor întâlniri supranaturale. În timp ce numărul creștinilor din cea mai mare parte a lumii occidentale scade și mulți văd judecata pe cale de a lovi bisericile noastre, în alte zone ale globului, creștinismul se află într-o creștere explozivă chiar și în mijlocul persecuției. Convertirea are loc cu precădere în țările islamice, de parcă astfel de situații sunt decupate din paginile Faptelor Apostolilor. Pe tot cuprinsul planetei, Isus în persoană se arată musulmanilor în moduri supranaturale, ceea ce a determinat un val enorm de convertiri.
Prophecy News Watch relatează: „O familie de refugiați sirieni s a convertit la creștinism pe când locuia în Liban și totul s-a întâmplat datorită unui vis: „Abu Radwan intră într-o biserică aflată la periferia Beirutului, cu soția și cei doi copii. Soția sa înlătură vălul negru care-i acoperă capul. A fost chiar aici, cu un an și jumătate în urmă, când s-au convertit la creștinism. „Bineînțeles că a fost o decizie dificilă”, spune Abu Radwan. „M-am născut într-o familie de musulmani.” Familia provine din orașul Homs din Siria. Ei s-au refugiat în Liban când a început războiului. Apoi, în urmă cu doi ani, Abu Radwan spune că Isus i-a apărut într-un vis. „Am început să merg la biserică”, spune el. „Eu cred că Isus a venit să ne mântuiască și să ne ajute”.
Când vine vorba de întâlniri supranaturale, nu există persoană la care Domnul Isus să nu ajungă.
Radio Vocea Martirilor face cunoscută întâlnirea unui angajat YWAM, pe nume Fadely, cu un fost luptător ISIS care a ucis creștini, dar s-a convertit în urma unui vis: „El a spus liderului YWAM că începuse să aibă vise în care un om îmbrăcat în veșminte albe îi spunea: „Tu omori oamenii mei”. Începuse să se simtă foarte rău și împovărat de ce făcea. Fadely a continuat: „Luptătorul mi a povestit că, odată, înainte de a ucide un creștin, acesta i a spus: „Eu știu că mă va ucide, dar îți dau Biblia mea”. Creștinul a fost omorât, însă acest luptător ISIS a luat Biblia și a început să o citească. Mai tărziu, într-un alt vis, Isus i-a cerut să-l urmeze. Acum, el a hotărât să-L urmeze pe Hristos și să devină ucenicul Lui.
Ceea ce se întâmplă în Iran este miraculos. Într-una dintre națiunile islamice dintre cele mai radicale de pe întreaga planetă, în ultimele două decenii, milioane de oameni au venit la credința în Hristos, iar visele și viziunile au jucat un rol major. Faithwire, un pastor creștin iranian, afirma în noiembrie, anul trecut, că în țara sa există o trezire spirituală uimitoare, în care foarte mulți musulmani se convertesc, numărul creștinilor a crescut de la 100.000, în 1994, până la 3.000.000, în zilele noastre.
Există, de asemenea, o trezire minunată în Bangladesh. Oficial, 89 % din populație este musulmană, aproximativ 10 % hindusă și mai puțin de 1% la sută creștină. Dar, neoficial, se estimează că undeva în jur de 10 % din întreaga națiune a ajuns acum la Hristos și continuă să crească.
Pastorul Khaleque, fost musulman, misionar de stradă care lucrează printre familiile de pe dealurile din nord estul Bangladeshului, declara: „În ultimele 12 luni, mai mult de 20.000 de musulmani s-au convertit la creștinism. Mai mult de 20.000 s-au convertit, iar acest lucru devine o reală problemă pentru musulmani”.
Mare este secerișul, dar puțini sunt lucrătorii. Poate că stăm prea confortabil în lumea occidentală. Noi nu trebuie să plătim un preț pentru credința noastră și deaceea mulți nu își iau în serios credința. De cealaltă parte a lumii, cei care își mențin cu fermitate credința în Hristos își pot piede viața.

Reclame