MEDICII NU AR TREBUI SĂ NUMEASCĂ FEMEILE ÎNSĂRCINATE „MAME ÎN DEVENIRE”- CONFORM BMA

Aasociația Medicală Britanică (BMA)a emis un document de 14 pagini –  „Ghid pentru comunicare eficientă: limbaj incluziv la locul de muncă” – adresat celor 156000 de membrii ai săi, care duce corectitudinea politică la un nou  nivel de absurditate, servil cererilor promotorilor homosexualilor și transsexualilor. Se afirmă că cineva care este „biologic de sex masculin sau feminin“ ar trebui să fie denumit „de sex alocat masculin sau feminin“. Și asta datorită faptului că „inegalitatea de gen este reflectată în ideile tradiționale despre rolul femeilor și bărbaților.

Deși, în timp, rolurile s-au schimbat, ipotezele și stereotipurile care stau la baza acestor idei sunt adesea adânc înrădăcinate.“Și continuă să afirme: „O mare majoritate a persoanelor care au fost gravide sau care au născut se identifică ca femei. Însă putem include  bărbați intersex și transsexuali care pot ramâne insărcinați,  prin a spune: „persoane însărcinate” în loc de „mame în devenire sau femei însărcinate”.

Ghidul aduce recomandări împotriva folosirii termenilor legați de gen, femeiesc sau bărbătesc; când unii se identifică cu sexul opus celui în care s‑au născut, persoanele trans‑, trebuie folosite expresiile „născut bărbat” sau „născut femeie” tocmai pentru că termenii „sunt reducționiști și supra‑simplifică un subiect complex (reducționism – simplificare excesivă).

În realitate,  nu este nimic complex legat de acest subiect. Te naști  băiat sau  fată, cu organe sexuale de masculine sau feminine. De asemenea, nu poate fi „o mare majoritate a persoanelor care au fost gravide sau care au născut”. De la creație până în prezent, astfel de persoane au fost 100% femei. Numai femeile sunt echipate biologic cu cele necesare gravidității și nașterii. În prezent, în Marea Britanie există o femeie însărcinată care se identifică ca bărbat (se crede bărbat) și  are planificată o operație de schimbare de sex după ce a născut un copil. Ea reprezintă exemplul a ceea ce BMA numește „transman”.

În realitate, chiar dacă fie că această persoană gravidă dorește să se identifice ca  bărbat, motivul pentru care ea a fost în măsură să conceapă și să devină gravidă este pentru că ea are părți ale corpului atribuite femeilor pentru naștere, de către Creatorul nostru.

Tot acest nonsens face parte din campania  forțelor anticreștine din societatea noastră, pentru a estompa diferențele dintre bărbați și femei și de a nega pe Dumnezeu în creație, care ne-a făcut după chipul Său: I-a făcut parte bărbătească şi parte femeiască, i-a binecuvântat şi le-a dat numele de „om”, în ziua când au fost făcuţi. (Geneza 5:2)

Unul dintre cele mai puternice argumente pentru Proiectul inteligent al lui Dumnezeu în creație este sistemul de reproducere,  unde bărbatul și femeia se completează reciproc și se unesc ca să aducă o nouă generație în lume. Acest proces incredibil de complex și de minunat nu poate fi explicat prin prisma evoluției; dacă ceva nu funcționează perfect în prima generație, nu va exista  a doua!

Geneza 1 ne arată cum Dumnezeu a creat toate viețuitoarele cu capacitatea de a se reproduce „după felul lor”. Pentru ca aceasta să se întâmple, El le-a făcut „bărbați și femei”. Desigur, agenda homosexuală este o fundătură sexuală. Dacă toți oamenii de pe pământ ar fi să urmeze aceste căi, rasa umană ar pieri!

Reclame